Последние записи

Капітальний ремонт у Львові із залізними гарантіями

Який ремонт необхідний: поверхневий чи капітальний

Порядок будь-якого ремонту в квартирі починається з визначення складності та обсягу майбутніх робіт. Щоб трохи освіжити приміщення, зробити кімнату світлою та чистою, достатньо провести поверхневий косметичний ремонт. В цьому випадку просто міняють шпалери, переклеюють стелю, замінюють ламінат, фарбують стіни в інший відтінок.

Якщо плануєте повністю позбавитися всього старого і набридлого, то слід виконати капітальний ремонт з переплануванням, заміною вікон, монтажем нових підлог, сучасних стель. Деякі вирішуються на дизайнерський чи євроремонт. В цьому випадку потрібно ретельно продумати, з чого розпочати ремонт у квартирі, і житло можна перетворити повністю. Капітальний ремонт у Львові із залізними гарантіями ви можете замовити тут https://dimar.com.ua/repairs/repair-of-apartments/capital.html.

Дизайн приміщень за кімнатами

Спочатку визначтеся з дизайном та інтер'єром кожного приміщення в будинку, яке потрібно змінити. Для кімнат, де буде виконаний ремонт, необхідно зробити детальні креслення послідовних етапів ремонтних робіт.

При складанні ескізу ремонту обов'язково вказуйте:

  1. Розміщення меблів.
  2. Розміщення люстр, світильників.
  3. Місця для розеток з урахуванням побутової техніки.
  4. Місце розташування декоративних елементів — картин, мозаїки, великих горщиків з квітами та ін.
  5. Бажано вказувати у плані варіант обробки стін – шпалери, фарба або інші будівельні матеріали.

Створюйте свій проект у тих кольорах, в яких, зрештою, хочете бачити кімнату. Це дозволить перевірити, чи поєднуються між собою вибрані вами відтінки чи ні. Такі ескізи необхідні і під час замовлення дизайн проекту інтер'єру та ремонту квартири під ключ.

Перелік необхідних інструментів

Перед тим як зробити ремонт у новій квартирі з нуля, приділіть час складання списку необхідних будматеріалів та інструментів. Це необхідно зробити відразу після того, як виберіть стиль інтер'єру. На список інструментів вплине тип ремонту, який планується провести у будинку – косметичний чи капітальний.

Можна проконсультуватися з продавцем у будівельному магазині щодо інструментів. А потім купити потрібний перелік виробів та матеріалів з невеликим запасом. Деякі інструменти можна попросити на якийсь час у знайомих, а великогабаритну техніку розумніше взяти в оренду.

Зразковий кошторис

Планування майбутніх витрат – ось із чого слід розпочати ремонт у квартирі. Важливо правильно скласти бюджет ще на початку, коли можна максимально контролювати всі ремонтні процеси.

 У кошторис можна додати не тільки будматеріали та інструменти, а й інші витрати:

  • меблі;
  • елементи декору;
  • вбудовану техніку, освітлювальні прилади, розумний будинок.

Не слід у першому магазині брати все і відразу з переліку. Вирішуючи, як зробити ремонт в новобудові або вторинному ринку, пройдіться по інтернет-магазинах або будівельних гіпермаркетах, щоб вибрати найоптимальніший варіант за якістю та вартістю. Це дозволить вам виконати ремонт у квартирі недорого. Якщо не плануєте робити роботи самотужки, то внесіть до бюджету витрати на оплату послуг будівельної бригади.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector