Последние записи

Будинок під ключ у Львові

Що таке заміський будинок під ключ львів? Це означає — в’їжджай, справляй новосілля і живи. Ніякого, навіть самого мінімального, «перехідного періоду», ніяких доробок-переробок, доведень, доробок. Адже будівництво будинків під ключ — це значно більше, ніж під чистове оздоблення. Це — не тільки побудоване, але повністю готове до проживання, укомплектований всім необхідним, красиве і затишне житло.

Навіть якщо всього лише TV-антена не встановлена ​​на даху і не підключена до «ящику» — це ще не «під ключ». Навіть якщо меблі не підібрано і не розставлені по місцях — ні, не «під ключ».

Подібний підхід до будівництва заміського будинку під ключ помітно зміщує акценти — і для Замовника, і для будівельників. Всі без винятку етапи будівництва, починаючи з розрахунку фундаменту і закінчуючи установкою і підключенням інженерного обладнання, внутрішньої і зовнішньої чистової обробкою, заходами щодо відведення води з покрівлі і від стін будинку, повинні бути враховані, прораховані, сплановані, пов’язані один з одним і узгоджені з замовником, — так створюється робочий проект. Зрозуміло, що етап проектування набуває великої важливості і збільшується за часом. Однак будівництво будинків під ключ без робочого проекту призведе до втрати маси часу і грошей на всілякі нестиковки, переробки і доопрацювання.

Робочий проект потрібен не тільки будівельникам. Він надзвичайно корисний і Замовнику, так як в ході його обговорення, розробки та узгодження багато туманні ідеї Замовника і його невиразні уявлення про ідеальний заміський житло стають точно сформульованими, обґрунтованими і «осмеченнимі» технологічними рішеннями. До того ж ретельне опрацювання проекту дозволяє оптимізувати сумарні витрати на будівництво, грамотно розбити хід будівництва та бюджет на етапи.

Повний проект заміського будинку під ключ включає в себе архітектурний проект, необхідний для узгодження в місцевих органах влади і отримання дозволу на будівництво, конструктивну частину, план розводки інженерних комунікацій і дизайн-проект. Всі ці частини повинні бути пов’язані один з одним.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector