Последние записи

З якої тканини вибрати постільну білизну турецького виробника?

Сучасний домашній текстиль відрізняється виробником, ціною і, звичайно ж, великою різноманітністю моделей з цікавим дизайнерським рішенням. Не винятком є і постільна білизна. Його асортимент в інтернет магазинах просто величезний, і знайти відповідний варіант не складе особливих труднощів.

Зараз великим попитом користується текстиль і, особливо, постільна білизна, виготовлена в Туреччині. Затребуваність його можна порівняти із популярністю аналогічних виробів, виготовлених в Італії чи Німеччині. Але, на відміну від постільних наборів із цих країн, турецькі товари коштують значно дешевше і при цьому нічим їм не поступаються як. Багато турецьких компаній об'єдналися у холдинги, таке рішення дозволило скоротити витрати на виробництві та знизити собівартість на продукцію.

Особливість турецької постільної білизни

В інтернет-магазині https://www.kohana.in.ua/ua/postelnoebele-ua/postelnoe-bele-turtsiia-ua/ з України – велика різноманітність дизайнерських рішень. Придбати можна комплекти пастельних тонів для повсякденного використання або знайти яскравий яскравий набір для особливих випадків. Білизна з Туреччини може виконувати ще й декоративну функцію: оригінальна кольорова гамма обраного комплекту легко надасть інтер'єру кожної окремої спальні особливого затишку та шику.

Види тканини

Турецькі виробники для пошиття ліжка в основному використовують 100% бавовну. Це натуральний матеріал, він має хорошу гігроскопічність та повітропроникність. Не накопичує статичну електрику, гіпоалергенний, екологічно чистий та безпечний для здоров'я. Бавовняні моделі, за всіх своїх переваг, коштують порівняно недорого і доступні багатьом покупцям.

В асортименті багатьох фабрик цієї країни є колекції із сатину. Набори цієї тканини приємні до тіла, відрізняються презентабельним зовнішнім виглядом і гарною щільністю, завдяки якій вони мають великий термін експлуатації. Сатин на вигляд і за деякими характеристиками нагадує шовк, але коштує дешевше і є менш вибагливим у догляді. Майже кожен бренд Туреччини може похвалитися комплектами з мако-сатину. Ця тонковолокниста бавовна відрізняється гладкою фактурою, сильним блиском і більш тривалим періодом експлуатації.

На текстильному ринку можна знайти турецькі моделі, пошиті з ранфорсу. Такий комплект дуже популярний, він добре підходить для щоденного використання та відрізняється високою зносостійкістю, практичністю, м'якістю та гладкістю. На ранфорс легко наноситься фарба, тому моделі цієї тканини, як правило, представлені у великій різноманітності оригінальних малюнків і візерунків. Крім того, варто виділити постільні набори таких матеріалів, як льон, бамбук, жаккард і шовк. Вони мають багато позитивних сторін і також користуються популярністю.

Розміри

Основну масу своєї текстильної продукції Туреччина експортує в європейські країни, тому багато виробників при виготовленні постільної білизни орієнтуються на розмірний ряд, який прийнятий у цьому регіоні. Найпопулярнішими є комплекти полуторних, євро та сімейних розмірів.

Якщо потрібні двоспальні набори або євро-максі, то доведеться трохи пошукати, оскільки цей розмір користується популярністю переважно мешканцями нашої країни.

Для дітей можна придбати підліткову турецьку постіль, габарити її спального приладдя відповідають полуторному розміру, з різницею в ширині підковдра на двадцять сантиметрів (за європейськими стандартами ковдри виготовляють шириною 155 см). Також в асортименті багатьох виробників цієї держави є постіль для новонароджених. Продукція для дітей виготовляється переважно з ранфорсу.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector