Последние записи

Як вибрати двоспальне ліжко?

В інтер'єрі кімнати ложе займає центральне місце. Від зручності спальної зони залежить якість сну і хороше самопочуття людини. Щоб двоспальне ліжко була комфортною та функціональною, перед покупкою потрібно вивчити характеристики і правильно підібрати модель. Вибрати двоспальне ліжко ви можете в магазинi homenest.com.ua.

Конструкція для двох складається з міцної основи і ортопедичного матраца. Як обмежувачі і прикрас використовують узголів'я і ногах. Ніжки допомагають відрегулювати висоту. Спорудження доповнюють підйомним механізмом. Переваги меблів:

  • зручність;
  • надійність;
  • місткі ящики для білизни.

Ліжко для двох — це широке спальне місце, на якому зручно відпочивати. Ложе стає центральним елементом дизайну, але через габарити займає багато місця в кімнаті. Різноманітність видів допомагає підібрати меблі для приміщення будь-яких розмірів.

Критерії вибору двоспального ліжка

Якісна модель повинна витримувати не менше 200 кг. Конструкція рівномірно розподіляє вагу по каркасу, забезпечує безпеку і комфорт. При покупці зручних меблів звертають увагу на правила вибору двоспальному ліжку:

  1. Ширина. На поверхні спального місця поміщаються дві людини.
  2. Довжина. Орієнтуються на параметри власників. До зростання найвищого члена сім'ї додають 10 см.
  3. Висота. Комфортний показник — від 50 до 90 см.
  4. Вільне переміщення. Від ложа до найближчого об'єкта (меблів, стіни) витримують відстань в 70 см.

Форма двоспальному ліжку залежить від дизайну кімнати. Традиційний прямокутний предмет інтер'єру не займає багато місця в приміщенні. Нестандартні моделі виглядають ефектно, але постільна білизна та матрац доведеться замовляти індивідуально.

Каркас — які бувають. Форми, розміри, матеріали

Каркас — це основа спального місця, від якої залежить довговічність і міцність споруди. Слабка конструкція швидко вийде з ладу, а заміна зношених деталей не виправить ситуації. Щоб ложе прослужило 20-30 років, потрібно розуміти, як вибрати двоспальне ліжко.

Розміри

При покупці меблів звертають увагу на розмір каркаса. Стандартна довжина — від 2 до 2,2 м, ширина — від 1,6 до 2 м. Моделі з параметрами вище 200 см називають королівськими:

  • східна — 203х193 см;
  • олімпійська — 203х168 см;
  • каліфорнійська — 213-152 см.

З віком люди цінують особистий простір. Щоб визначити комфортну ширину, потрібно лягти на ліжко і розкинути руки, ноги в позі «морської зірки». На зручних меблів поміщаються дві людини, не заважаючи один одному. Якщо в такому стані тісно, ​​то краще підібрати модель побільше.

Висота предметів інтер'єру залежить від запитів власників. Низькі види і варіанти вище 1 м незручні в експлуатації для літніх і людей з хворобами опорно-рухової системи. Комфортний показник — верхній край матраца досягає рівня колін відпочиваючих.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector