Последние записи

Димарі з нержавіючої сталі від виробника

Пряме призначення димаря — це відведення продуктів горіння в атмосферу. Хороша тяга забезпечує якісніше згоряння палива. З цього випливає, що чим якісніший димар, тим більше якісні параметри згоряння палива він забезпечує. Крім того, димар повинен бути довговічним і не складним у монтажі.

Традиційні димарі виготовлялися з цегли, сталі та глини. Однак сучаснішим варіантом вважаються димарі з нержавіючої сталі. Ці конструкції відрізняються високою міцністю та простотою в обслуговуванні. Крім того, нержавіючі димарі можна встановити на будь-яку піч чи котел. Особливість цих димоходів у тому, що вони є модульною конструкцією, яка дозволяє змонтувати їх у будь-якому архітектурному просторі.

Серед основних плюсів димоходів із нержавіючої сталі варто відзначити такі:

  • ефективний захист від корозії та хімічно активних речовин, які зазвичай накопичуються на внутрішній поверхні труби. Це дозволяє значно збільшити термін експлуатації димаря.
  • мала вага в порівнянні з керамічними або цегляними аналогами
  • при монтажі не потрібні додаткові будівельні конструкції
  • можливість встановлення як усередині будівлі, так і зовні.
  • можливість встановлення після або в процесі будівництва будинку
  • естетично привабливий зовнішній вигляд
  • гладка поверхня перешкоджає відкладенню сажі.

Серед мінусів можна відзначити вищу ціну порівняно з димарями із чорної сталі.

Монтаж димоходів з нержавіючої сталі проходить швидко, але потрібно правильно підібрати розмір труби і забезпечити герметичне з’єднання модулів. Для надійного монтажу димаря краще залучати спеціалістів.

Наявність власного опалювального котла в квартирі — це незаперечна перевага для тих, хто живе в багатоповерхових будинках. Таке обладнання дозволяє створювати індивідуальні умови для комфортного проживання людей, незалежно від централізованих міських систем. До того ж такий пристрій систем опалення та водопостачання є економічно вигідним, тому що в даному випадку відпадає необхідність будівництва теплотрас.
Димар у будинку необхідний для видалення продуктів горіння за допомогою ефекту тяги. У багатоквартирних житлових будинках застосовуються спеціальні колективні димарі, проектування та встановлення яких потребують професійного підходу та виробляються організаціями, які мають дозвіл на виконання подібних робіт.

Якщо в будинку димохід не було закладено в проект при будівництві, то за монтажем автономних систем слід звертатися до перевірених компаній.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector