Последние записи

Як вибрати класичні пазли?

Перевір, наскільки ти і твоя дитина пазломан!

Збирати пазли не тільки цікаво, а й корисно. Чому б не стати пазломаном? У світі існує 11 видів пазлів, якийсь із них точно припаде до душі вам і дитині. Якщо вам потрiбно купити класичні пазли, то заходiть в магазин https://neuron-toys.com/.

1. Магнітні пазли

Зазвичай їх складання займає менше 10 хвилин, тому деталі великого розміру, а стики нехитрі. Ними прикрашають холодильники, і правильно роблять! Адже це знімає стрес, перезаряджати мозок, дарує пару хвилин дитячої безтурботності. У фотосалонах або інтернеті, ви зможете зробити пазл-магніт зі своєю фотографією. Виглядає оригінально, привертає увагу гостей, у вас буде привід розповісти історію фото.

2. Контурні пазли

Пазл нестандартної форми, називається контурним або фігурним. Це може бути силует тварини, сердечко, бантик. Його окантовка збирається зазвичай швидше, ніж в стандартній формі мозаїки. Спробуйте, можливо, саме цей вид пазлів стане вашим улюбленим.

3. Пазли м’які

Вони складаються з невеликої кількості деталей, легко складаються. З їх допомогою зручно розвивати у дітей поняття об’ємності фігур і тактильні відчуття. Дорослих такі, навряд чи займуть, зате малюкам подобаються!

4. 3D пазли

Деталі такого виду пазла з’єднуються разом, утворюючи об’ємну фігуру.

Популярністю користуються пазли у вигляді відомих будівель, глобуса, футбольного м’яча. Виглядає, як статуетка або магічний куля з казок. Виготовляють деталі з картону, але є і пластикові аналоги. Останні найчастіше прозорі і фігури схожі на творіння з льоду, кришталю.

5. Карта-пазл

З його допомогою легко вивчити не тільки положення країни, її сусідок, але і назви столиць, річок, озер, морів на її території. Такий подарунок стане хорошим помічником школяреві. Карти гармонійно вписуються в різні стилі інтер’єру. До речі, цей вид пазла найперший, якщо не брати до уваги мистецтво мозаїки. У 1767 році Джон Спілсбері, майстер з виготовлення географічних карт, наклеїв одну з них на фанеру. Потім вирізав по шматочках країни. До цієї ідеї його спонукало, створення нового навчального посібника для школярів. Геніально.

6. Класичні пазли

Найпоширеніший вид пазлів. Бувають різного сюжету, тематики: від панорами мегаполісів, пейзажів, тварин до портретів, репродукцій відомих художників.

7. Двосторонні пазли

Класичний пазл, але з нанесенням зображення на обидва боки. Для тренування виберіть картинки з різною кольоровою гамою. Це спростить завдання з пошуком деталей.

8. 3D пазли світяться в темряві

Такі моделі оснащені підсвічуванням, часто змінює колір. Виглядає надзвичайно, і за оригінальністю не поступається іншим предметам декору.

9. Пазли світяться в темряві

На контури малюнка наносять флуоресцентного складу фарбу. Кажуть, здоровий сон в тиші і темряві? З таким пазлом на стіні у вас буде вагомий привід вимкнути телевізор, все джерела світла, щоб зануритися в темряву і насолоджуватися картиною.

10. Пазли-годинник

Оригінальне рішення для вітальні, кухні, коридору. Відмінна ідея для подарунка. Вручите вже зібране виріб або дайте господареві подарунка самому перевірити сили. Мозаїка підійде для дітей, до збірки механізму, підключаться батьки ㅡ в результаті вся сім’я візьме участь в проекті.

11. Пазли нестандартної форми

Деталі таких пазлів НЕ квадратні або прямокутні, вони нагадують вільно нарізані шматочки, мати трикутну форму, дещо викривленою. Навіть підготовленого пазломан старт зборки може ввести в ступор. Але спробувати безперечно варто. Цей процес навчить не боятися труднощів і справлятися з нестандартними завданнями.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector