Последние записи

Онлайн позика на картку за 5 хвилин із сервісом OMONEY

Онлайн-позики по паспорту на банківську карту

Термінові мікрокредити на сайті https://zaimgroshi.com.ua надаються через інтернет користуються величезною популярністю серед українців. Отримати бажану суму можна різними способами. Один з найпопулярніших — банківська карта. Гроші зараховуються на вказаний рахунок протягом декількох хвилин. Для оформлення необхідно приготувати тільки паспорт і смартфон!

Хто може оформити мікрокредит?

Позика по паспорту на банківську карту можуть отримати українці, які мають прописку в будь-якому населеному пункті країни, постійне джерело доходу і досягли 18 років.

Слід зазначити, що видача позики в деяких організаціях здійснюється тільки з 21 року. Також, сервіс може встановлювати верхню вікову планку.

На що звернути увагу?

Головні критерії при виборі мікрофінансової організації:

  1. Статус компанії. Потрібно переконатися, що сервіс числиться в реєстрі МФО.
  2. Чи діє пролонгація. При виникненні проблем з погашенням боргу, пролонгація вбереже від неприємних наслідків.
  3. Розмір ставки. Розмір відсотків кожна організація нараховує в індивідуальному порядку. Потрібно порівняти і умови декількох і вибрати найбільш привабливі для себе.

Що потрібно для оформлення?

Для оформлення мікрокредиту, заявнику потрібно приготувати паспорт. Однак, може знадобитися довідка про доходи, якщо клієнт запитує велику суму. Додатково потрібно мати при собі мобільний і адресу email.

Процес оформлення

Процес оформлення позики здійснюється на офіційному порталі кредитора. Для цього, заявнику потрібно приготувати необхідні документи і зареєстрована рвати особистий кабінет. Для цього, потрібно заповнити спеціальну форму, в якій необхідно вказати свій номер мобільного і придуманий пароль.

Далі, потрібно вибрати суму і час кредитування на віртуальному калькуляторі. Система моментально відобразить переплату і дату погашення закладеність.

В анкеті на позику потрібно надати невелику кількість контактної і персональної інформації. Відомості повинні бути правдивими не містити помилок. У зворотному випадку, у видачі міні-кредиту можуть відмовити.

Дана анкета буде розглянута протягом декількох хвилин. У разі позитивного рішення, належить ознайомитися з кредитною угодою і підписати його.

Гроші надійдуть на баланс банківської карти відразу, після оформлення!

Пролонгація

Якщо термін кредитування підійшов до кінця, а достатньої суми для здійснення платежу немає, варто скористатися пролонгації. Компанія відстрочить платіж на кілька днів. У новій угоді будуть вказані колишні умови кредитування.

Потрібно зайти в особистий кабінет, сплатити нараховані відсотки, після чого вказати нову дату платежу.

Слід зазначити, що послуга надається один раз за період кредитування.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector