Последние записи

Серіали українською мовою онлайн. Вирішив завітати подивитися нову серію на kinoguru.me?

У кінопрокат фільм вийшов 24 жовтня. Він знятий за однойменним романом Глухівського «Текст». Дмитро сам придумав сценарій до фільму. У головних ролях картини Христина Асмус, Іван Янковський та Олександр Петров.

Фільм був задуманий не тільки як історія про мобільний телефон. Автор хотів показати справжнє суспільство, які сьогодні можна спостерігати. Тут все показано без фантастичних спецефектів і райдужних хмар. Це соціальна драма, де глядач може спостерігати все як є. У кінокартину, звичайно, не влізло все до дрібниць. Проте, фільм показав всю суть. Рекомендуємо вам дивитися серіали українською мовою онлайн https://kinoguru.me.

Після перегляду картини так і хочеться поставити запитання: потрібно залишатися людиною або все ж йти по головах знищуючи всіх слабких ?! Фінал картини має потужний фінал, який залишає тільки позитивні емоціі.Очень стали гучними відверті кадри з Христиною Асмус. Тут глядачі розділилися на два табори. Одні захищають і захоплюються її талантом, а інші засуджують за надмірно відверті сцени. Кінокритики вважають, що вона виглядала дуже переконливо в тих сценах, які були зняті на мобільний телефон. Багато зірок також висловлювали свою думку з цього приводу. Хтось критикував, хтось восхіщался.Кінокартіну «Текст» можна дивитися онлайн вже у вільному доступі. Кінокритики вважають, що фільм вийшов досить переконливим і актуальним, де є частка реалізму, навіть нотки радикальності. Звичайно не обійшлося без глянцевих картин.

Фільм якраз вийшов в той час, коли з’явився період протестних настроїв. Тому очікувався ефект бомби, що розірвалася. Але цього не сталося. Подивіться картину, щоб дізнатися, як отримавши в руки чужий телефон можна видати себе за чужого і отримати буквально все що хочете відносини, роботу, гроші. Сюжет захоплює своєю історією. За сюжетною лінією дуже цікаво спостерігати, тому що вона зачіпає реалії життя. Картина може здатися злою і безвихідною, але вона досить чітко відображає всю сучасне життя. Актори ідеально потрапили в їм звичний образ.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector