Последние записи

Фасадні панелі і системи для вентфасадів

Система під профлист і сайдинг

Відмінний вибір для шанувальників хай-тек. Зручна форма панелі робить можливим її розташування горизонтально, вертикально, і навіть по діагоналі, а також оригінально оформити кутові елементи. Сучасні панелі, виготовлені з полімерів, здатні додати Вашому фасаду абсолютно новий вид. Фасадні панелі і системи для вентфасадів ви можете заказати тут alutal.

За рахунок невеликої ваги оздоблювального листа, сама конструкція відрізняється легкістю, але тим не менше міцністю. Легкість конструкції дає перевагу перед іншими: можливість монтувати на полегшені подконструкции.

Виробництво фіброцементних плит

Фіброцементні плити — один з найпопулярніших на сьогоднішній день матеріалів для обробки зовнішнього облицювання будівель і споруд різного призначення. Свою популярність фіброцементна плита завоювала завдяки відсутності в своєму складі смоли і асбета, які відомі особливою токсичністю і небезпекою для здоров'я. Саме тому фасадні фіброцементні плити є екологічно чистими виробами. Одним з важливих переваг фасадних фіброцементних плит для власників будинків є те, що даний матеріал невибагливий, не вимагає особливої ​​уваги і догляду. Відрізняється підвищеною міцністю, в порівнянні з іншими оздоблювальними матеріалами, здатний витримати вплив механічних навантажень. Термін служби фіброцементних плит для фасаду будівель становить близько 50 років.

Навісний вентильований фасад

Фасадні панелі нового покоління — пропонуємо п плити з антивандальним покриттям від виробника, більше стійкі до вигорання, впливу атмосферних опадів. Покриття плити більш міцне — гарантія до 15 років.

Опис плити з антивандальним покриттям

Для захисту забарвленої поверхні від написів «графіті» вуличних художників, від несанкціонованої розклеювання оголошень і реклами в якості фінішного покриття на нашому підприємстві було розроблено новий ефективний антивандальне засіб на поліуретановій основі.

Лаковане покриття легко очищається від «графіті», чорнила та інших забруднень спеціальними розчинниками.

Покриття має:

  • Високої атмосферо і зносостійкість;
  • Утворює стійку, чи не Меля плівку з високим блиском;
  • Масло і бензостойкость;
  • Хімстойкостью до кислот і лугів;
  • Цветоустойчивостью.

Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector