Последние записи

МІЖКІМНАТНІ ДВЕРІ МДФ. ТЕХНОЛОГІЯ

Сезон Плюс пропонує широкий вибір дверей з МДФ, тож допоможемо Вам оцінити продукцію даного типу.
МДФ — що це таке і чи варто купувати міжкімнатні двері з цього матеріалу?
На певному етапі проведення ремонтних робіт виникає необхідність заміни міжкімнатних дверей. Аналізуючи асортимент пропозицій ринку дверних конструкцій, ви напевно натикалися на таку продукцію як міжкімнатні двері зробити з мдф . Людині, яка не занадто добре розбирається в матеріалах для виготовлення дверей, досить складно зрозуміти що це за матеріал і наскільки він хороший.

Насправді, МДФ — це достатньо якісний матеріал , не зважаючи на плітки та міфи, який широко використовується сьогодні для виробництва дверей і фурнітури.

  1. Він є екологічно чистим, оскільки технологічні особливості його виробництва виключають необхідність застосування різних епоксидних смол і фенолу, які мають високу небезпеку для здоров’я.
  1. Окрім своєї екологічності МДФ відрізняється чудовою міцністю, надійністю і довговічністю.
  1. Двері з МДФ не бояться дії вологи, а також не провокують появу грибкових утворень, тому відмінно впишуться у користуванні в

кімнаті санвузлу,скажімо.

  1. Ну і, врешті-решт, вартість дверей, виготовлених з МДФ, значно нижче, ніж у

конструкцій з натурального дерева.
Все це означає, що двері з МДФ є хорошим варіантом для установки в
квартирах або приватних будинках.
Методи у виготовленні матеріалів, використовуваних для виготовлення
дверей, не стоять на місці. Так, шляхом удосконалення ДВП (деревно-волокнистих плит), на арену виходить МДФ-профіль (деревностружкова плитасередньої щільності). Хоча МДФ плити- всього лише спресований
папір, але цей профіль не деформуєтьсяі економічний (набагато дешевше за дерево).

Для виробництва матеріалу МДФ використовуються сухі деревні волокна,
що пресуються і обробляються відповідною речовиною, -і в результаті
щільність такої плити 700-870 кг/м. куб.

Фахівці стверджують, що двері міжкімнатні з МДФ за деякими характеристиками набагато краще за дерев’яні. Вони стійкі до грибків і мікроорганізмів, відповідають санітарно- гігієнічним вимогам при використанні в домашніх умовах.
Якщо порівняти вартість виробів з дерева, то вона в 1,5-2 рази перевищує вартість МДФ дверей.
При облицюванні дверей такого плану використовується спеціальне шпоновое покриття, бумагосмолянная плівка, покриття ПВХ або ламінатом, що сприяє стійкості до зовнішніх дій, тобто , довговічності.

До речі, наш інтернет-магазин дверей Сезон Плюс https://sezonplus.com.ua/ в готовий запропонувати вашій увазі широкий перелік якісної продукції за вигідними цінами!


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector