Последние записи

РД Маркет – системи обігріву для комфорту в Вашому будинку

Компанія РД Маркет пропонує придбати теплове обладнання в асортименті. В магазині Ви знайдете великий вибір якісних товарів від провідних виробників. Компанія є офіційним представником багатьох виробників з України, Польщі, Норвегії та Китаю. На всі товари розповсюджується гарантія, строк її залежить від поставника, але це не менше, ніж 10 років. Окремо слід виділити товари від бренду Nexens – це лідер галузі, на його продукцію діє гарантія 20 років.

Асортимент магазину

В РД Маркет https://rdmarket.com.ua/ua/ можна придбати все, щоб зробити хату чи будь-яке приміщення більш комфортним, затишним та теплим. На сайті Ви знайдете:

  1. Все для системи тепла підлога.
  2. Кабелі окремо. Двожильні, одножильні, резистивні та саморегулюючі.
  3. Нагрівальні мати, як альтернативна основа для теплої підлоги.
  4. Інфрачервону плівку.
  5. Аксесуари та комплектуючі для обладнання: труби, муфти та інше.
  6. Техніка антиобледеніння для дахів та труб.
  7. Техніка, що розтоплює сніг на доріжках та майданчиках.

Всі товари є економічними, вони споживають небагато електроенергії, сучасними та якісними. Продукція компактна, не займає багато місця, ефективно виконує свої функції та є цілком надійною. Сучасна техніка проста в укладці та управлінні. За допомогою цієї техніки можна суттєво покращити умови життя вдома, особливо вона потрібна тим, хто має приватний будинок.

Тепла підлога від РД Маркет

Найбільш популярним товаром є підлога з підігрівом. Вона може зробити більш комфортним для життя будь-яке приміщення, часто вкладається також на підприємстві та в офісі. Електрична підлога може суттєво підвищити температуру в приміщенні. Вона потужна, але потребує небагато енергії, може навіть бути основним джерелом опалення. Зазвичай використовується як додаткове джерело, щоб людина мала змогу самостійно контролювати мікроклімат у домі, незважаючи на температуру за вікном та початок опалювального сезону.

Підлога виконана на основі електричного кабелю або мату, для управління використовують терморегулятор, а датчик допомагає контролювати температуру. Можна монтувати обладнання під будь-яке покриття: це лінолеум, ламінат, плитка, ковролін, паркет. Монтаж дуже простий, вкладається основа під стяжку. Теплорегулятор підключають як звичайний вимикач світла. Це потребує мінімум знань та навичок.

Додаткові послуги

В компанії РД Маркет Ви можете не тільки купити електричний підігрів підлоги, але й отримати додаткові послуги, а саме:

  1. Замовити монтаж обладнання.
  2. Сервісне обслуговування у майбутньому.
  3. Підготовку індивідуального проекту.
  4. Послуги електротехнічної лабораторії.
  5. Консультація у питаннях вибору обладнання.
  6. Збірка шафи управління.

У компанії працюють майстри з великим досвідом роботи, тому всі послуги надаються на високому рівні. Якщо Ви маєте питання щодо вибору товарів, монтажу, чи роботи магазину, Ви можете поставити їх нашим менеджерам.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector