Последние записи

Буріння свердловини на воду під ключ — це кращий варіант для заміського будинку, котеджу або дачі

Багато дачні та котеджні селища до сих пір не мають центрального водопроводу. Вихід в цьому випадку один — облаштувати власне джерело водопостачання. Наша компанія пропонує оперативне та якісне буріння свердловин на воду в Україні. Ціни на послугу знаходяться на рівні середніх по регіону.

Свердловина на воду вартість під ключ

Вартість робіт складається з декількох чинників:

  • гідрогеологічна складність місцевості;
  • тип водоносного шару;
  • спосіб проходки;
  • діаметр і глибина шахти;
  • вид і кількість труб, метод їх з'єднання;
  • транспортування техніки та матеріалів.

У нашій компанії працюють досвідчені гідротехніки і майстри-бурильники, знають всі тонкощі справи. Зробивши замовлення у нас, ви отримаєте стабільне джерело води на своїй ділянці.

Порядок робіт

Місце для водозабору на ділянці вибирає замовник. Відстань від шурфу до септика має становити 25 м, до житлових і господарських будівель — 5 м. Бурові роботи починаються після укладення договору з компанією і проводяться за такою схемою:

  1. Виїзд фахівців на місце для оцінки геології майданчики і узгодження деталей замовлення.
  2. Прибуття на об'єкт техніки і бригади бурильників. Клієнт повинен підготувати під'їзд певної ширини і довжини, місце для обладнання, джерело електроживлення для прокачування шурфу. Підготовчі роботи — пристрій зумфа (ями для відведення технічної води), установка бурильного верстата.
  3. Буріння свердловини на воду. Розцінки за 1 метр залежать від її виду. Тут потрібно враховувати, що в процесі робіт можуть бути пошкоджені зелені насадження, окроплені довколишні споруди. Ми рекомендуємо закрити їх поліетиленовою плівкою. Двигун машини працює шумно, про що необхідно попередити сусідів.
  4. Занурення обсадних колон в шахту після того, як бур досягне водоносного шару.
  5. Установка сітчастого фільтра.
  6. Занурення насоса в стовбур і викачування брудної води (прокачування). Якщо на ділянці немає електрики, наші фахівці доставлять на об'єкт переносний генератор.

Після закінчення робіт замовнику видається паспорт об'єкта, в якому вказані глибина шурфу, діаметр обсадних труб, висота водяного стовпа, продуктивність установки.

Техніка та обладнання

Буріння свердловин на воду залежить від використання механізмів різної потужності:

  • великогабаритна УРБ на колісному шасі для глибокого пробуріванія;
  • малогабаритна установка для робіт у важкодоступних місцях, на невеликих ділянках.

Як устаткування використовуються обсадні труби (верхня — з оголовком), система фільтрів, кесон і погружной насос.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector