Последние записи

Римські штори в інтер’єрі

Римські штори універсальні за можливостями застосування в кімнатах із різним стилем оформлення. Вони будуть доречними у сучасному, скандинавському стилі, при виборі мінімалістичних рішень, провансу та багатьох інших напрямків оформлення та декорування об’єкта.

Характерна особливість римських штор – простота конструкції: прикріплене до карниза полотно та обтяження у нижній частині, яке складається в складки при підйомі.

Саме в такому вигляді найчастіше виготовляються римські штори у Києві. Коли доречно та практично використовувати дане оформлення?

Варіанти використання римських штор

За бажання пустити в дію підвіконня (поставити кавовий столик, диван, комод) римські штори, які не опускаються нижче рівня отвору, відмінний варіант.

Дизайнери також люблять використовувати полотно:

  • для створення лаконічної спокійної атмосфери у кімнаті-кабінеті;
  • для захисту від сонця заскленої веранди. Максимальний захист дає тканина блекаут. Аналогічне рішення підходить для лоджії;
  • за необхідності декорувати вузькі вікна. Конструкція передбачає кріплення безпосередньо до рами;
  • якщо хочеться насолоджуватися лагідним видом з вікна. Багато хто в таких випадках взагалі не використовують гардини. Якщо сонячний потік потрібно регулювати, варто вибрати римські штори із прозорої або напів прозрачної тканини. Вони не приховують краєвид, але частково поглинатимуть світло;
  • для декору вікна у ванній кімнаті. Римська завіса не така строга, як жалюзі, але компактна надає приміщенню затишок;
  • для оформлення вікон складної конфігурації. Римська штора в цьому випадку не затьмарить красиві архітектурні елементи будівлі.

Дизайнери люблять використовувати мінімалістичні рішення, якщо кімнату потрібно позбавити атмосфери пафосності. У будь-якому описаному варіанті при щоденній експлуатації помітні переваги римських штор. Це надійна конструкція з багатьма робочими циклами. Механізм простий у використанні, є ремонтопридатним.

Римські штори максимально ефективно використовують простір кімнати, легко підібрати предмети текстильного декору.Конструкції із щільної тканини ефективно поглинають сонячне світло.

Широкий асортимент римських штор пропонує компанія. Для виробів використовуються якісні тканини трендових кольорів та фактур. У компанії можна замовити виготовлення та встановлення конструкцій, додому або в офіс викликати замірника.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector