Последние записи

Ексклюзивний дизайн штор від салону Жаккард

Штори таких нетрадиційних форм, як напівкругла або трикутна, досить складно уявити на вікнах. Але, цілком органічно виглядають штори плісе. Їх можна відкривати і закривати, як по горизонталі, так і під кутом. Ексклюзивний дизайн штор від салону Жаккард, детально тут https://jakkard.com.ua/.

Штори можуть бути оснащені спеціальним шнурком або ланцюжком, завдяки яким вони можуть збиратися в щільні складки. Також на них є зовсім невеликий кріпильний профіль, який робить їх майже непомітними. Полотно плісе може рухатися знизу вгору і навпаки, що дуже зручно в застосуванні. Унікальну конструкцію мають рольштори день-ніч. Вона складається із двох тканин, які послідовно з’єднані. Це щільна і напівпрозора тканина. Перше полотно призначене для нічного часу доби. Воно перешкоджає раннього потрапляння сонячних променів в приміщення. Друге — дозволяє споглядати панораму за вікном. Коли одна тканина функціонує, друга діє і складена в гармошку. Догляд такий же, як і в стандартних конструкціях. Протирається вологою ганчіркою або сухою щіткою. Розбирати систему при чищенні не потрібно.

Моделі «день-ніч» виконуються в різних кольорах. Це дозволяє вибрати оптимальний варіант, який буде гармоніювати із загальною обстановкою. Європейські дизайнери розробили рулонні штори Зебра. Це унікальна конструкція є відмінною альтернативної звичайним системам. Вони відмінно роблять регулювання світлового потоку.

Штори в комплекті мають всі необхідні для монтажу елементи, що є значною перевагою і суттєво економить час. Можна зробити системи за індивідуальним замовленням, який вимагає певного часу. Однак конструкції «день-ніч» в даному випадку будуть повністю відповідати індивідуальним потребам.

Рулонні штори мають ряд переваг. Вони забезпечують стильне і оригінальне оформлення вікна, завдяки поєднанню смуг різних кольорів. З їх допомогою можна зробити необхідний акцент в інтер’єрі, гармонійно підібравши колористичну гаму. Немає необхідності вішати інші будь-які фіранки, так як ці системи виконують відразу дві функції. Системи дозволяють постійно регулювати надходження світла в приміщення. Не вимагають особливого догляду, максимально прості в своєму управлінні. Якщо їх частково закрити, все одно залишається зовнішній огляд. Завдяки наявності чітких ліній на тканині, внутрішній простір візуально розширюється. Відмінно вписуються в абсолютно будь-який інтер’єр. Єдиним недоліком є ​​досить висока ціна.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector