Последние записи

Що таке кофепоінт? Комплектація кофетумб

Я вважаю, що запах свіжозвареної кави — одна з тих деталей, які залишаються в нашій пам'яті і роблять будинок чимось особливим. І якщо ви звикли до кави, ви напевно хотіли б мати місце, де у вас було б все, що вам потрібно, під рукою, щоб дати собі ту дозу кофеїну, яка вам потрібна, коли ви встаєте, або той короткий момент розслаблення після їжі чи протягом дня.

Інтерес заповзятливих людей до кавової тематики завжди високий, проте кінцевий успіх визначається вдалим вибором ефективної робочої бізнес-моделі. Невелика кава стійка дозволяє швидко організувати простий, бюджетний, безпечний та ефективний бізнес у непростому сегменті HORECA. Визначальними факторами є гарне місце розташування та професійне обладнання, у тому числі торгова стійка – вона займає значну частину основних витрат первісного бізнес-плану.

Як вибрати комплектуючі для кофетумбів?

Наявність кавового куточка є тенденцією, що зростає не тільки в офісах, але і в багатьох будинках, де любителі кави хочуть мати простір, в якому можна зберігати все, що пов'язано з цим моментом, на полиці, на столі або на стільниці. Якщо ви думаєте про те, щоб влаштувати вдома власний кавовий куточок, ось кілька порад, які допоможуть вам насолодитися найкращою кавою у вашому будинку.

Якщо ви потребуєте комплектуючих для кофетумб, переходьте за цим посиланням: https://coffeepoint.biz.ua/.

Кавоварки

Одноразова кавоварка. Це один із найпоширеніших на даний момент через легкість, швидкість і чистоту, які вони забезпечують при приготуванні кави. І, крім того, вони мають широкий спектр ароматів, щоб адаптуватися до найвибагливіших смаків. Недоліком, який багато користувачів вважають для цих кофемашин, є велика кількість відходів, які вони виробляють щоразу, коли споживається одна доза.

Французький кавник. Ще одне гарне рішення, особливо для любителів м'якої кави. Цей тип кавоварки має глечик з плунжерним фільтром, який відокремлює мелену каву від вже настояної води.

Добре, у нас є місце для встановлення куточка, у нас є кавоварка… але нам не вистачає інших аксесуарів, які нам потрібні для завершення. Тому що в кутку кафе не можуть бути певні елементи, щоб створити красивий і чарівний простір. Придбайте:

  1. Гарні чашки;
  2. Тримачі для капсул;
  3. Баночку для зберігання печива та цукру та щось ще.

І не забудьте тацю для подачі кави, коробочки для зберігання підсолоджувача або таких інгредієнтів, як кориця, ванільний ароматизатор або какао, а також кавомолку, банку для меленої кави або вазу з квітами, або якась рослина така як сукулент.

Що таке coffee point

Кав'ярня у форматі coffee point вже не є чимось новим – вона довела свою ефективність та привабливість для бізнесу, тому вважається передовим способом реалізації найпопулярніших гарячих напоїв. Кава, що бадьорить, з неповторним ароматом моментально дає заряд енергії і відмінний настрій на цілий день, тому кава поінт доречний скрізь, де перетинаються маршрути динамічних, енергійних, ділових людей. Це популярний вид бізнесу в мегаполісах, де стиль життя диктує все робити на ходу, у тому числі й пити улюблену каву.

Адже ще недавно про coffee point ніхто не чув, власники у великих торгових центрах не розуміли, як можна готувати та продавати каву на трьох квадратних метрах та відмовляли в оренді. Сьогодні компактні кавові острівці довели свою ефективність, а міні-формат дозволяє розміщувати крапки у найжвавіших місцях без особливих проблем. Ідеальне розташування кави поінт: ТРЦ, бізнес-центри, навчальні заклади, виставки, парки, великі та маленькі офіси, магазини та ринки. Розглядаючи вдалі локації, не варто обмежувати себе традиційними варіантами, вигідним може бути місце в будівельному супермаркеті або виставковому центрі.

Основні умови успіху

Якщо ви вирішили стати власником приємного та прибуткового бізнесу формату coffee point, перший доданок успіху – готувати якісну смачну каву в правильному місці. В ідеалі – потрібно полюбити цей бізнес та вкладати в нього власні сили та душу. В умовах жорсткої конкуренції, коли кава з собою та за стійкою пропонується буквально на кожному кутку, необхідно робити ставку на маркетинг та сервіс, працювати з асортиментом та меню.

Відкриваючи каву поінт у розрахунку на перспективу, потрібно розуміти, що з одного боку, для цього формату характерні спонтанні, рефлекторні та часто разові покупки, проте досвідчені власники точок стверджують, що стабільний прибуток забезпечують постійні клієнти.

При створенні мережевого бізнесу можна стабілізувати виторг, компенсуючи провали в окремих точках загальними надходженнями. Так, кава поінт у торгово-розважальному центрі у вихідні компенсуватиме провали в торгівлі в районі навчальних закладів та нульовий виторг у бізнес-центрах.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector