Последние записи

Чому собаки так люблять сухий корм для собак Грандорф?

При виборі корму я насамперед орієнтуюсь на його склад: корм повинен складатися з максимально якісних та натуральних компонентів та мінімальної кількості субпродуктів. Що стосується крохмалю та пальмової олії, їх у складі якісного корму бути не повинно. Також мені важливо розуміти з якого м'яса виготовлений корм. У тому числі я звертаю увагу на країну-виробника, на даний момент дуже довіряю канадським і європейським кормам».

ЯКИЙ КОРМ МОЖНА НАЗВАТИ ІДЕАЛЬНИМ?

Виходячи зі складу, на першому місці має стояти білковий тваринний компонент у високому відсотку (не менше 30–40%), глютен (злаки) – не більше 5–8% від загального обсягу, тваринний жир – не більше 15–18%, омега -3 жирні кислоти – 3,9. А ось омега-6 є корисною для тваринного організму. Ідеальний корм не повинен містити консервантів, ароматизаторів та антиоксидантів. Він має бути збалансований за вітамінно-мінеральним складом. Але варто зробити поправку на індивідуальну засвоюваність різних компонентів, тому підбирати раціон для конкретного вихованця краще зі спеціалістом. Менеджери магазина Petko радять замовляти сухий корм для собак грандорф — це достойний бренд, його собаки полюбляють.

ЧИ КОРИСНІ БЕЗЗЕРНОВІ КІРКИ?

Згідно з останніми даними, беззернові корми можуть викликати серцеву патологію (кардіоміопатію) у собак. Таким чином, більшість консервантів, стабілізаторів та інших компонентів безпечні і ніякого впливу на організм тварини не мають. Як правило, корми проходять перевірки щодо підвищеного дозування окремих речовин, і у разі виявлення перевищення всю партію відкликають з продажу. До того ж найчастіше використання наддоз консервантів та антиокислювачів технологічно недоцільне і лише підвищує витрати.

Кішки та собаки судять про їжу по запаху, а тому ароматизатори здатні зробити її для них привабливішою, ніж вона є насправді. Зробити докладний огляд цієї групи добавок трохи важче, оскільки виробники, як правило, не розкривають, які саме смакоароматичні речовини вони використовують – це секрет фірми, що визначає комерційний успіх. Існують суворі ГОСТи і для кормів, і для ароматизаторів — в них входять тільки схвалені добавки. Раніше ми писали, що ароматизатори, натуральні чи штучні, є безпечними для здоров'я.

У світлі цього навряд чи можна говорити про те, що ароматизатори якось впливають на організм вихованця і можуть завдати йому шкоди. Чи може їхня присутність говорити про дешевий несмачний продукт, який маскується такою добавкою? Швидше ні, ніж так, але варто розуміти, що чим більше різних добавок, тим економічніший корм. У дорожчих і натуральних кормах вищеперелічені добавки не використовуються.

А як ви вибираєте корм для вихованців? Залишайте свої коментарі та ставте питання на нашому сайті. Експерти магазину Petko дадуть відповідь вам.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector