Последние записи

Красиві комбінації – найкращі букети квітів

Які квіти замовити, щоб подарувати гарний настрій

Вже давно ніхто не звертає увагу на сезонність вирощування рослин. Сьогодні без особливих проблем можна замовити квіти будь-якого сезону протягом всього календарного року. Навіть посеред зими є можливість створити вишукану композицію з різноманітних рослин, незалежно від їх сорту і виду. Але тільки використання красивих рослин – це всього лиш частина дійсно красивого букету.

Щоб він виглядав гармонійно, потрібно враховувати форму, розмір бутонів, стовбурів, листків. По цих параметрах розрізняють декілька груп:

  • Великі. Рослини, які стануть основою композиції. Їх краще не поєднувати один з одним, краще доповнювати квітами середнього розміру. Це дозволить створити пишну і виразну форму, яка буде виглядати розкішно і ефектно. До цієї групи входять хризантеми з великими бутонами, лілії, півонії, гладіолуси, дельфініум.
  • Середні. Замовити квіти з доставкою в Києві середніх розмірів можна у композиціях, які складаються троянд, гвоздик, гербер, невеликих бутонів хризантем.
  • Малі. З них формують невеличкі букети, використовують для створення композицій, в яких домінують великі бутони. В цьому випадку флористи надають перевагу ніжним маргариткам, витонченим нарцисам, весняним тюльпанам, кущовим сортам троянд, айстр, хризантем.
  • Екзотичні варіанти. В сучасних флористичних магазинах все частіше можна зустріти екзотичні рослини, які дозволяють створювати розкішні букети, що вражають своєю витонченістю, незвичайними формами бутонів, чаруючими відтінками незвичайних кольорів. Найбільш популярними видами вважаються орхідеї різних сортів, кали, агапантус, плюмерія, стерліція і ін.
  • Декоративне оформлення. Замовити квіти з доставкою можна в будь-якому варіанті декорування. Для створення незабутніх композицій використовуються різноманітні трави: ковила, пижмо, шавлія, розмарин, гіпсофіла. Інколи для створення тематичних букетів застосовують калину, горобину та інші ягоди. Великою популярністю сьогодні користуються варіанти, які повністю складаються з вітчизняних та екзотичних фруктів, солодощів, алкогольних напоїв.

Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector