Последние записи

Установка спірального бар’єру безпеки Єгоза

Установка колючого дроту Єгоза: монтуємо самостійно

Монтаж колючого дроту Єгоза своїми руками проводиться поетапно. У цього варіанту є ряд достоїнств і недоліків використання. Колюча полотно Єгоза підрозділяється на кілька типів. У кожного з них є свої відмінні риси. Перш ніж переходити до встановлення паркану з Егози, необхідно вибрати кронштейни для кріплення спіралі. Кожен вид підбирається під певну колючу стрічку.

Переваги та недоліки колючого дроту

Є ряд переваг використання:

  • вона має тривалий експлуатаційний термін — понад 20 років;
  • у колючої стрічки Єгоза високі показники міцності;
  • вона стійка до виникнення корозійних явищ, якщо зроблена відповідно до нормативів ГОСТу;
  • її можна використовувати по-різному: робиться або плоский, або спіральний, або встановлений на землі паркан;
  • захисний матеріал буде пропускати на ділянку сонячне світло, що дає можливість вирощувати різні садові культури;
  • багатьох споживачів приваблює колючий спіраль Егоза, ціна її низька;
  • нічого складного в установці колючого полотна немає, впорається з роботою навіть новачок;
  • у неї високі показники захисту, на приватну територію не проникнуть сторонні люди;
  • вид у матеріалу небезпечний і страхітливий. Посилити захист можна за допомогою струму, його пускають безпосередньо по стрічці. Але в даному випадку обов'язково має бути попередження. На сайті виробника https://zsk.kiev.ua/uk/category/306-kolucciya_provoloka_egoza представлений прайс з цінами.

Але є і ряд недоліків:

  1. За таким парканом не приховаєш від цікавих поглядів сусідів, виняток становить бетонну огорожу з колючим спіраллю зверху.
  2. Матеріал не є декоративною прикрасою, зовнішній вигляд не приверне увагу, а, навпаки, відлякує.

Види колючої стрічки Єгоза

Вона ділиться на кілька типів, і у кожного з них свої відмінні риси:

  1. АКС — це армований варіант, його виготовляють з міцної оцинкованої сталі. Він по всьому периметру обжимается сталевою стрічкою з гострими краями. Раніше на виробництві робили просто загострені витки, а потім їх поміняли на стрічку. Такі гострі грані можуть нанести серйозні поранення людині, який спробує проникнути на приватну територію. Цей варіант використовується при монтажі плоского забору з колючого Егози.
  2. АСКЛ — це скручений тип, виготовляється з того ж матеріалу, що і попередній вид. Ріжучу спіраль на виробництві закручують за допомогою оцинкованої жорсткої дроту. Леза можуть бути спрямовані в різні боки. Такий варіант відрізняється ефективністю і лякає зовнішнім виглядом. АСКЛ застосовують для установки на вже готову огорожу.
  3. Спіральний вид — це об'ємний варіант, який представляє собою спіраль. При її виробництві використовуються стрічки попередніх видів. Таку огорожу буде складно подолати зловмисникові. Навіть якщо її перекусити в декількох місцях, вона все одно завдасть серйозні поранення. Цей тип потрібен, щоб зробити бар'єр безпосередньо на землі.
  4. ПББ — це плоский тип, він чимось схожий на спіральний варіант, але тільки він більш акуратний зовні.

Колючий дріт Єгоза має такі ж захисні функції, як і інші різновиди.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector