Последние записи

Курс диктують політики

Наведені міністерством фінансів США дані свідчать про те, що за останні 12 місяців зростання кредитів країн ОПЕК, Росії та Норвегія склав 113%. За оцінками академіка Російської академії наук (РАН) Сергія Глазьєва, американська економіка за багато років влізла у величезні борги: «США повинні світу близько $ 30 трлн, тільки їх держборг становить $ 9 трлн», — поділився експерт з нашим діловим порталом. Также вас может заинтересовать обменка харьков.

Перераховані країни внесли величезний внесок у підтримання американської економіки. Также вас может заинтересовать обменка харьков. Якби не цей колосальний приплив капіталу, в тому числі, з нашої країни, а також з колишніх союзних республік, долар впав би набагато раніше, продовжує наш співрозмовник. Однак, на думку академіка РАН, у кредиторів Штатів немає приводів для гордості. «Росія не просто найбільший кредитор, це найбільший донор США. Также вас может заинтересовать обмен валют харьков. Донор на відміну від кредитора безкоштовно віддає свої кредитні ресурси. Росію використовують в якості «дійної корови» для підтримки падаючого американського долара », — обурюється він. Сьогодні в американських паперах зберігається 40% валютних резервів Центробанку. І це незважаючи на те, що долар продовжує падати. Останні дані не втішають. Также вас может заинтересовать обменка.

Довідка: Середньозважений курс валюти США за підсумками єдиної торговельної сесії (ЕТС) розрахунками tomorrow на 15.07.08 17.00 мск впав на 13,28 коп склавши 23,0996 руб за дол. Также вас может заинтересовать харьков обменка. Котирування закриття ЄТС у вівторок дорівнювали 23,1025 / 23,1050 руб за дол розрахунками tomorrow. Обсяг торгів — 5372,615 млн дол, укладено угод — 1610. Під час торгового дня угоди між банками проходили по котируваннях 23,0575-23,1525 грн за дол, остання угода відбулася за курсом 23,1025 руб за дол. Также вас может заинтересовать курс валют харьков черный рынок.

За словами Глазьєва, про прийдешні поданих американських ринків експерти попереджали Мінфін РФ ще за довго до американської кризи. Также вас может заинтересовать курс доллара черный рынок харьков. «У 2001 році ми говорили міністру фінансів Кудріну на парламентських слуханнях про те, що курс долара буде різко падати. Также вас может заинтересовать обменка харьков юа. Якби нас тоді послухали, Росія б отримала величезні прибутки. Однак Центробанк вирішив тримати свої резерви в американській валюті. В силу некомпетентності Кудріна ми знайшли приблизно $ 50 млрд чистих втрат, які були викликані девальвацією долара, яку легко було спрогнозувати », — ділиться він з нашими читачами. Также вас может заинтересовать курс валют харьков обменки.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector