Последние записи

Долар змінює настрій

Помітне зміцнення російської валюти, на думку керуючого директора відділу макроекономічного аналізу та прогнозування «Експерт РА» Антона Табаха, це історія не про рубль, а про долар. На тлі заливання ринків грошима з боку світових ЦБ і деякої стабілізації в торгових відносинах США-Китай підвищився апетит до ризику, тому скуповують все, що погано лежить — включаючи російські та бразильські облігації, підвищуючи попит на реали і рублі. Также вас может заинтересовать обменка.

Заступник керівника казначейства Солід-Банку Костянтин Чернов вважає, що різке зміцнення рубля можна пояснити спадом політичної напруженості, в його контексті успішно пройшли самітом між Росією, Україною, Францією і Німеччиною в Нормандські форматі (де, як вважається, перемогла наша країна), укладення між США і Китаєм попередньої угоди. Все це збільшило апетити інвесторів до ризикових активів. Курс рубля зміцнюється на невеликі значення з 20-го по 28-е числа щомісяця, т. Е. В період сплати податків, але на довгостроковий тренд такі виплати глобально не впливають. Также вас может заинтересовать курс валют черный рынок запорожье.

Подібну позицію підтримує і начальник департаменту казначейства Прімтеркомбанка Євген Венюков, одночасно підкреслюючи залежність сильного рубля від зростання цін на нафту, а також наближення податкового періоду. Также вас может заинтересовать курс валют запорожье обменники.

«Росіян, які пішли в рублі через брак грошей і розпродали долари, не розглядаю як серйозний фактор, що вплинув на зниження курсу американської валюти, так як це крапля в фінансовому морі», — ділиться думкою експерт. Также вас может заинтересовать обмен валют запорожье черный рынок.

Провідний аналітик «Відкриття Брокер» Андрій Кочетков також вважає, що досить різке зміцнення рубля в грудні пов’язане з цілою низкою чинників як внутрішнього, так і зовнішнього характеру. По-перше, США і Китай змогли домовитися про першу фазу торговельної угоди. Звичайно, це не припиняє торгову війну між ними, але скасовує план на подальшу конфронтацію. Відповідно, істотно знизилися ризики по спаду споживання сировинних ресурсів, які багато в чому визначають стан рубля. Также вас может заинтересовать обменка запорожье.

По-друге, знизилося внутрішній тиск на рубль за рахунок скорочення закупівель валюти. З 6 грудня Мінфін направляє на ці цілі лише 9,3 млрд руб. в день в порівнянні з 11,4 млрд руб. щодня в попередній період. І, нарешті, ЦБ РФ знизив ключову ставку лише на 25 базисних пунктів, зберігаючи за рублем статус однієї з найбільш високодохідних валют в світі. Інфляція в Росії сповільнюється, підвищуючи реальну прибутковість рубля. До 9 грудня ЦБ оцінив її на рівні 3,4%, а також чекає падіння показника нижче 3% в першому кварталі 2020 року. Все це робить рубль одним з найбільш привабливих інструментів для інвестування. Также вас может заинтересовать обмен валют в запорожье.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector