Последние записи

Чому валюта втрачає в ціні і чи довго це триватиме

Продовження цього «банкету» — зміцнення рубля до американського долара — не передбачається, вважають експерти. Як вважає Антон Табах, досвід осені 2018 року, коли рубль за історичними мірками став дуже малорухливим, показує, що на рівні 62-62,5 руб. за долар починається розворот на підвищення. До того ж сильний рубль невигідний російському бюджету. Якщо буде тенденція до зміцнення, у ЦБ з’явиться стимул ще агресивніше знижувати ключову ставку. Також вас може зацікавити обменка.

На думку Костянтина Чернова, зміцнення російської валюти абсолютно не пов’язане з масовим відходом росіян в рублі і орієнтацією на внутрішній туризм перед Новим роком. Подальший курс валют він очікує в коридорі 62-64 рубля в короткостроковій перспективі. Якщо «пекельні санкції», які обговорюють в Конгресі США, все-таки дійдуть до Сенату, то можливий, навпаки, зростання долара. У цьому випадку також важливий успіх або неуспіх Росії в подальших переговорах в Нормандські форматі. Також вас може зацікавити обмінник львів.

Як зауважує Антон Табах, пара «долар-рубль» найближчим часом залишиться в коридорі 63-65 рублів, виходячи за межі в разі сильного позитиву на світових ринках або чергових «диявольських санкцій» (на перевірку виявляються пустушкою). За оцінками Євгена Венюкова, вітчизняна грошова одиниця залишиться в діапазоні 63-64 рубля за долар. Також вас може зацікавити обмін валют львів.

На погляд Андрія Кочеткова, окремо варто сказати про попиті населення на валюту. Прибутковість валютних депозитів знаходиться на вкрай низькому рівні, а по євро вони зовсім починають приносити збиток. Тому стимулів до покупки валюти стало менше. В кінці грудня попит населення може трохи зрости перед довгими січневими святами, але в більш широкому сенсі у населення немає коштів для конвертації заощаджень в валюту, як і немає достатнього доходу, щоб підвищити своє споживання. Також вас може зацікавити курс валют обмінники львів.

«Поточні значення курсу долара в рублях близькі до реальної розстановки сил на ринку. Великого потенціалу зміцнення ми поки не виявляємо, але і приводів для якогось значимого ослаблення російської валюти немає. Фундаментальні параметри рубля залишаються вельми сильними. У всякому разі, далеко не всі валюти в світі живуть в умовах одночасного профіциту державного бюджету і позитивного сальдо торгового балансу », — вважає аналітик. Також вас може зацікавити курс в обмінниках львова.

Експерти зійшлися на думці, що курси валют сьогодні — це не про економіку, а про політику. Напише Трамп в твіттері — курс валют вгору, інший лідер зробить невдалий заяву — курс вниз. Для населення в таких умовах залишається актуальною стара фінансова мудрість: у чому витрачаєте, в тому і зберігайте.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector