Последние записи

Будівельна плівка – секрет успішного ремонту та будівництва

Кожен будівельник погодиться, що виконання багатьох задач неможливе без використання будівельної плівки, від якості якої  залежить результат роботи. Проте цей атрибут має настільки широкі функціональні можливості, що може стати корисним також у сільському господарстві, побуті та навіть у космічній галузі. Розглянемо детальніше, що являє собою плівка будівельна, та чому вона настільки популярна.

Види та властивості плівки для будівництва

Виріб являє собою тонку плівку, для виготовлення якої використовують поліетилен високого (як правило) або низького тиску. Переваги виробу зумовлені характеристиками матеріалу. Зокрема, можна виділити наступні особливості:

  • Стійкість до розтягування та розривів;
  • Захист від забруднень і різноманітних негативних чинників;
  • Витривалість перед низькими температурами та опадами;
  • Здатність поглинати звуки;
  • Інертність та еластичність.

Поліетилен, який виготовляється при нижчому тискові, є міцнішим. Він не так сильно розтягується, проте має більшу щільність та може бути шорстким на дотик. Поліетилен високого тиску характеризується підвищеною еластичністю. Він прозоріший, а по структурі та кольору — гладкий та блискучий. Різновид поліетилену є одним із критеріїв, за яким будівельну плівку класифікують на різновиди.

Вироби також можна класифікувати залежно від мети використання. Так, відповідно до цього критерію будівельна плівка буває для:

  • Створення підкладкового матеріалу для фундаменту;
  • Герметизації приміщень;
  • Утеплення будівель;
  • Захисту бетону від пересихання;
  • Тощо.

Плівка широко застосовується також у медицині, будівництві, авіаційній промисловості та інших сферах. Наприклад, з поліетиленової плівки створюють деяке медичне обладнання та виготовляють рибальське приладдя.

Різновиди плівки для будівництва в інтернет-магазині Пакцентр

До вибору магазину варто підходити так само відповідально, як і до вибору самої продукції. Інтернет-магазин Пакцентр є одним із лідерів у своїй ніші, адже пропонує товар високої якості за доступну ціну. Ще однією перевагою є можливість доставки у будь-яку точку країни — а тому кожен може придбати для себе товар, не виходячи з дому.

В інтернет-магазині Пакцентр представлена плівка будівельна різної щільності: від 60 до 200 мікрон. Відрізняються вироби і кольором: у наявності є сірі та чорні товари. Плівка продається у рулонах, довжиною 50 і 100 метрів.

Одного рулона вистачить для виконання різних завдань. Проте придбати товар оптом ще більш вигідно, адже ціна на одиницю буде меншою. Окрім цього, компанія постійно пропонує знижки та акції.

Як правильно обрати плівку  для виконання будівельних робіт?

Незважаючи на широкий спектр сфер, де вироби можуть стати у нагоді, будівництво – це основна галузь для застосування поліетиленової плівки. Розглянемо детальніше, на які характеристики виробів потрібно звертати увагу, щоб вони якнайкраще підходили під окремі запити.

Так, якщо Ви бажаєте залити стяжку, рекомендуємо обирати плівку товщиною від 120 до 200 мкм (залежно від того, наскільки підготовленою буде основа). Якщо Ваша ціль – заливка фундаменту, необхідно обирати дещо товстіші вироби (від 150 мкм). Для накриття меблів, вікон, різноманітних матеріалів під час виконання ремонту буде достатньо плівки товщиною від 40 до 80 мкм, а для накриття предметів на вулиці використовуйте вироби, в яких цей параметр варіюється у межах від 80 до 120 мкм. Для заливки підлоги потрібно використовувати плівку товщиною від 150 до 200 мкм.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector