Последние записи

Обручки з білого золота

Весільне свято не представляється без кілець. Вони є символом початку нового сімейного життя, вірності та любові молодят. Класичні кільця з жовтого золота повільно, але чітко йдуть у минуле, поступаючись місцем більш сучасним моделям.

Золоті весільні каблучки з білим золотом актуальні серед молоді, тому що саме вони у більшості випадків створюють сім'ї та йдуть за модою. Серед різноманітності моделей обручок, кожна пара зможе знайти те, що їм найбільше до смаку. Обручки з білого золота ви можете замовити тут https://imperiazolota.ua/ring/obruchalnye-kolca/obr-zolotye/.

Що являє собою біле золото?

Багато людей побоюються купувати ювелірні вироби із білого золота. Існує думка, що золото тільки тоді становить цінність, коли має жовтий колір. Насправді, біле золото – це поєднання золота зі сріблом чи паладієм. Само собою золото – м'який метал, воно не відрізняється міцністю. Тому, щоб надати виробу твердість, виникає потреба у додаванні інших металів. Срібло у складі золота надає йому блиску. Кільце навіть сяє. Крім білого золота на сьогодні у вжиток увійшли вироби з рожевого, синього, чорного золота. Колір не впливає цінність металу. Ювелірні майстри можуть створити кільце не повністю з білого золота, а наприклад, жовті обручки зі вставкою з білого золота. Так виріб набуває оригінальності та абсолютно нового дизайну.

Парні каблучки з білого золота

Обручки краще купувати парні. Крім повір'я про те, що однакові кільця принесуть щастя в сімейному житті, гарні парні кільця з білого золота, виконані в одному стилі, виглядають ефектніше. Чоловіче кільце виготовляється скромніше, а жіноче може доповнюватися оригінальними деталями.

Попит у молодих пар мають плоскі матові кільця без каміння. Їхня ціна нижче, і вони ідеально підходять для повсякденного носіння. Майже не відчуваються на руці. Не заважають під час роботи.

Обручки з білого золота 750 проби відрізняються міцністю завдяки особливому сплаву. Його можна полірувати і за бажання майстер зможе змінити його форму. Якість у своїй не постраждає. Число 750 означає як цінність вироби, а й його зносостійкість і міцність. Шайби — являють собою широке кільце. Іноді можна прикрасити каменем. Різновидом шайби є кільце з гравіюванням. Широка площа виробу дозволяє виконати на ньому малюнки та написи. У Росії успіх користуються гладкі кільця. Це символ рівного сімейного життя. Майбутні чоловіки зазвичай зупиняють свій вибір на чоловічих обручках з білого золота без вставок.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector