Последние записи

Де використовується профнастил та ціна в Харкові

Спорудження паркану виявиться легким завданням, якщо як матеріал використовується профнастил. Він має відмінне співвідношення ціни та якості, дозволяє виконати паркан в оригінальному дизайні.

Паркан із профнастилу органічно вписується в будь-який дизайн. Цей об'єкт не потребує догляду, служить надійним захистом від несприятливих впливів та несанкціонованих проникнень на територію. Проблем із вибором матеріалу для забору та проведенням монтажу зазвичай не буває. Профнастил легко вписується в будь-який дизайн і має тривалий термін експлуатації. Замовити профнастил в Харкові ви можете тут https://kub.kh.ua/krovelnye-materialy/profnastil/.

Переваги матеріалу

Профнастил як матеріал дуже економічний. Вироби цієї категорії коштують недорого, монтаж паркану простий, а прослужить він довгі роки. Профнастил є гофрованим листом зі сталі, на який наноситься покриття, що служить захистом від впливу зовнішніх факторів.

Матеріал захищає від шуму та пилу, безпечний з пожежної точки зору, чудово поєднується з матеріалами інших типів. При якісному виконанні робіт паркан із профнастилу здатний прослужити не менше десяти років. Його можна фарбувати в один тон або наносити рисунок. Непогано виглядає профнастил з імітацією каменю, деревини, цегли.

Різновиди профнастилу

Як основа профнастилу завжди застосовується лист із профільованої сталі. Профнастил відрізняється лише типом захисного покриття.

Він буває оцинкованим. Покриття може бути на одній або обох сторонах матеріалу. Матеріал з двосторонньою оцинковкою має більш високу стійкість до корозії металу, підвищену механічну міцність. Він може прослужити понад 50 років, залишаючись міцним та презентабельним.

Покриття з полімеру є надійним захистом матеріалу від несприятливих зовнішніх факторів. Існує профнастил у різних відтінках. Він має дуже декоративний вигляд, має високу естетичну цінність. Не може бути проблем при виборі матеріалу необхідного кольору. Матеріал дуже надійний та довговічний, його можна придбати за помірною вартістю.

Найдорожче обходиться профнастил із пластизальним покриттям. Він застосовується нечасто. Його використання цілком виправдовує там, де цього вимагає особливий клімат. Досить великий шар покриття забезпечує йому довговічність, практичність, надійність.

Для забору можна використовувати профнастил, висота гофри якого до 21 мм. При цьому товщина листа стали переважно півміліметра. Матеріал повинен бути рівним і гладким без нерівностей та задирок.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector