Последние записи

Суші – ідеальна їжа. Безкоштовна доставка суші від Смакі-макі

Суші – це не тільки гарна, але й корисна страва. Мода на цю японську їжу все ще продовжується. Чому ця екзотична їжа так припала нам до душі? Чи це лише данина моді? Які зараз найпопулярніші види суші? Поговоримо про все докладніше.

Останнім часом дуже популярною їжею стали суші у Львові – японська страва. Відкривається все більше ресторанчиків та кафе, що подають таке частування. Адже любителів його стає дедалі більше. Хоча не вщухають суперечки про шкоду та користь суші. Багато хто вважає, що такою їжею можна отруїтися. Щоб зрозуміти, чи це так, потрібно розібратися, які компоненти входять до складу цієї страви, як її готують і як її правильно вживати.

Що таке суші

Це традиційна страва японської кухні. У країні, оточеній океаном, риба є основною їжею. Її часто навіть не піддають тепловій обробці, так як з’їдається вона майже відразу після риболовлі. Найпростішою та найпоширенішою стравою серед рибалок стали тонкі шматочки риби, загорнуті разом із рисом у листя водоростей. Нещодавно така їжа стала популярною на Заході, а звідти прийшла до Росії. При цьому традиційна японська назва «сусі» перетворилася на «суші». Тепер ця страва стала модною.

Суші втілює традиції японської кухні. Особливістю їх є мінімальна термічна обробка та невеликі порції страви. Саме через це багато суперечок про шкоду та користь суші. Противники цієї страви вказують на небезпеку вживання сирої риби, а любителям суходолу подобається його низька калорійність та незвичайний смак. Крім того, багато хто захоплюється такою їжею через незвичайне сервірування, подачу страви та спосіб її вживання. Але все ж таки, перш ніж говорити про шкоду і користь суші, потрібно розібратися, з чого їх готують.

Що входить до їх складу

Суші є рисом, просоченим спеціальним соусом, начинкою з риби та овочів. Все це загортається в листок морських водоростей і ріжеться на порційні шматки. Велика порція такої страви називається суші, а невеликі шматочки – роли. Причому роли можуть готувати з найрізноманітнішими начинками, аж до курки та овочів. Подається ця страва з соєвим соусом, додатково до неї додається маринований імбир і трохи васабі.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector