Последние записи

Пластикові вікна Львів: Низькі ціни на металопластикові вікна

Незважаючи на свою практичність і чудові експлуатаційні характеристики, часто виникає необхідність в ремонті пластикових вікон і їх сервісному технічному обслуговуванні. При виникненні проблем продування, погіршенні шумо- і теплоізоляційних характеристик, не поспішайте замовляти нові вікна Львів.

Ремонт пластикових і алюмінієвих вікон і дверей

Здійснюємо гарантійний і пост гарантійний ремонт не тільки своїх вікон і дверей, а й встановлені іншими організаціями. Якщо ваші вікна дають збій через поломки деяких елементів, не турбуйтеся! Ми надаємо послуги з ремонту віконних конструкцій, заміну ущільнювачів, утеплення, заміни склопакетів, реконструкції та модернізації вікна.

Також допоможемо з ремонтом і утепленням на балконі або лоджії, внутрішньою обробкою!

Зателефонуйте нам і ми вирішимо вашу проблему в найкоротші терміни. Ваші вікна, балкон або лоджія знову будуть Вас радувати і надійно захищати!

Існує простий і недорогий спосіб утримувати своє пластикове вікно в отличном состоянии спеціальний очищувач для профілю ПВХ. Він не містить ні абразивних речовин, які позбавляють пластик його бездоганно гладкої поверхні, ні кислот. Від застосування порошків і різних миючих засобів ПВХ профіль може потьмяніти або подряпатися. Тоді доведеться викликати майстра для відновної поліровки рам, щоб повернути їм колишню сяйво. А це вийде набагато дорожче, ніж купити флакон засобу, якого вистачить мінімум років на 5. Як продовжити термін служби гумових ущільнювачів? Ущільнювачі забезпечують герметичність пластикових вікон. Вони виготовлені з сучасного матеріалу, який, тим не менш, схильний до природного старіння. Для продовження терміну експлуатації гумових ущільнювачів ПВХ профілю найкращим чином підходить силіконова змазка. Вона сприяє збереженню еластичності і ефекту водоотталкивания. Наноситься двічі на рік. Наноситься тільки після обов’язкового очищення від пилу.

Щоб попередити утворення конденсату потрібно регулярно прочищати ці канали від бруду. Що робити, якщо розбовталася ручка пластикового вікна? Через певний час, в залежності від частоти відкривання або навантаження на ручку, віконна ручка може розхитатися.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector