Последние записи

Де використовуються рукави напірні класу «Ш»?

Шланг для абразивів є багатошаровою конструкцією з армуючим шаром. Завдяки цьому вони широко використовуються у промисловості, будівництві, сільському та комунальному господарстві. Розглянемо докладніше сфери застосування шланга для абразивів, а тим, хто ще не знає, де купити рукава від виробника, які відповідають ГОСТ 18698-79, рекомендуємо заглянути до інтернет-магазину «Укргума» — https://укррезина.com.ua/ua/g127978130-rukava-import?sort=position.

Вимоги до абразивних рукавів за ГОСТ 18698-79

Відповідно до ГОСТ 18698-79 рукави класу «Ш» повинні витримувати тиск від 0,63 МПа до 1,0 МПа (для рукавів типу I). Абразивні рукави типу II для всмоктування матеріалів можуть мати менший тиск.

ГОСТ 18698-79 встановлює конструктивні вимоги до абразивних рукавів. Вони повинні складатися з внутрішнього та зовнішнього гумових шарів, а також текстильного каркасу. Внутрішній шар має бути із зносостійкої гуми, стійкої до дії абразивних матеріалів.

Міцність на розрив текстильного каркаса абразивного рукава повинна становити не менше 80 кгс/см², гумових шарів — 150-200 кгс/см². Відповідність ГОСТ 18698-79 має бути зафіксовано у технічній документації до абразивного рукава.

Сфери використання шлангів для абразивів класу «Ш»

Шланги для абразивів згідно з ГОСТом можуть використовуватися в різних галузях промисловості, де необхідна передача абразивних матеріалів під тиском або їх всмоктування.

Шланги класу «Ш» використовуються для подачі абразивних матеріалів під високим тиском для очищення металевих, бетонних та інших поверхонь від іржі, старої фарби, забруднень та інших відкладень. Цей процес проводиться у суднобудуванні, автомобілебудуванні, при ремонті будівель та споруд.

У виробництві та ремонті металоконструкцій, трубопроводів, вагонів, а також в аерокосмічній та автомобільній промисловості шланг для абразивів застосовується для подачі сталевого або чавунного дробу для зачистки металевих поверхонь. Рукави класу «Ш» зручні для транспортування абразивних матеріалів, таких як цемент, пісок, щебінь та будівельні суміші.

У гірничодобувній промисловості шланг для абразивів є частиною систем транспортування та завантаження матеріалів на збагачувальних фабриках, шахтах та кар’єрах, а також застосовуються для шлаку та вугільного пилу. У сільському господарстві та виробництві с/г продукції шлангами класу «Ш» переміщують корми, добрива та зерно


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector