Последние записи

Самохідний мульчер для вирішення важливих завдань

Коли мульчер є окремою машиною на колісному або гусеничному ходу, його називають самохідним.

  1. Колісні самохідні мульчери підходять для знищення рослинності на пухкому ґрунті. Колісну машину не доведеться везти на вантажівці: вона сама дістанеться потрібного місця на ділянці.
  2. Мульчери на гусеницях потужніші за машини на колесах. Їх зручно використовувати для видалення заглиблених пнів. Мульчер на гусеничному ходу проїде заболоченим грунтом, але може загрузнути в пухкому грунті. Також його потрібно буде везти до місця призначення поїздом або вантажівкою.

І в колісних, і в гусеничних мульчерах встановлений ротор із ножами. Ця деталь розташована у подрібнювальному відсіку. Машиніст вибирає, наскільки дрібно буде «шаткувати» деревину, і приступає до подрібнення.

Лісовий мульчер — це техніка, що подрібнює деревину, пні, чагарники, гілки та ін. Пристрій працює за допомогою сили тяги від різних видів транспорту. Основний орган подрібнювача – важкий металевий ротор. До ротора чіпляються рухомі молотки або нерухомі різці.

Мульчери для лісу бувають:

Для приєднання подрібнювача підходять різні види транспорту. Але що потужніший трактор, навантажувач або екскаватор, то вище віддача. Лісовий мульчер підійде на МТЗ важкого класу, що має карданний вал і триточкове навішування.

За допомогою такої техніки можна підтримувати поряд великі площі території або лісових угідь. Робота мульчера здатна замінити цілий автопарк важкої спецтехніки та виконати завдання більш ефективно та з меншими тимчасовими та фінансовими витратами.

Подрібнювач здатний вирішити такі завдання:

  • розчищення ділянок навколо газопроводів, ЛЕП та нафтопроводів;
  • підготовка ділянки під забудову;
  • створення лісу смуг від пожежі;
  • подрібнення дерев;
  • догляд за лісовою територією;
  • видалення пнів;
  • розчищення полів від непотрібних дерев.

Під час руху мульчера подрібнена деревина розкидається навколишньою територією. Використання пристрою замінює такі види робіт: рубку, корчування, складання та спалювання.

Переваги співпраці з нами

Гусеничні та колісні мульчери провідних світових виробників можна купити у нашій компанії https://avt-ukraine.com/. Приваблива ціна та якість здивують вас, і ви неодмінно забажаєте купити пристрій на нашому сайті.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector