Последние записи

Чим Binance приваблює криптотрейдерів?

Широкий спектр торгових інструментів

Підтримка ICO

Первинна пропозиція монет (Initial Coin Offering) – метод збору коштів, який працює за аналогією з біржовим IPO, але на крипторинку. Розробники нової монети таким чином збирають кошти на запуск та розвиток проекту, а інвестори купують максимально дешево активи, які, на їхню думку, мають зрости у ціні.

Ось це саме ICO і підтримує Binance, даючи можливість запускати нові проекти розробникам, а вам інвестувати в них.

Роздача токенів

У ряду криптовалют є «дочірні» криптовалюти, які отримують зберігання основної валюти на балансі гаманця. На прикладі це виглядає так: за зберігання на балансі NEO ви отримуєте дивіденди в GAS. Нехай останній і використовується переважно для оплати операцій усередині системи, але має більш ніж пристойну капіталізацію.

Зберігання таких «основних» криптовалют на Binance передбачає, що й дивіденди у дочірніх валютах приходять на рахунки біржі. У зв’язку з чим остання роздає власникам цих валют генеровані ними токени. Так власники VET отримують VTHO, ONT – ONG, NEO – GAS тощо.

До всього вищезгаданого додайте зручний інтерфейс, часті акції та постійно зростаючу інфраструктуру. Ось, власне, причини, з яких Binance впевнено лідирує і приваблює все більше трейдерів.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector