Последние записи

Хочете купити унітаз в Дніпрі, але не знаєте який вибрати?

Види унітазів

Від конструкції залежить зовнішній вигляд, складність установки унітазу, а також зручність експлуатації та догляду. Хочете купити унітаз в Дніпрі, але не знаєте який вибрати, заходiть сюди https://www.santehservis.dp.ua/uk/.

Підлоговий

Найбільш звичний різновид, коли сантехніка має "ногу" і кріпиться до підлоги.

Порада. При покупці дивіться, щоб на зовнішній стороні було менше виїмок і виступів. Так буде легко підтримувати чистоту.

Бак у таких приладів знаходиться позаду сидіння і буває трьох типів:

  1. На полиці – для бачка передбачено окрему полицю, і він встановлюється на неї. Така конструкція зручна в ремонті, оскільки можна без проблем замінити частину, що зносилася.
  2. Литий — бак і сидіння є єдиним цілим. Такий пристрій простіше мити, оскільки відсутні стики та щілини. Однак якщо якийсь елемент зламається, доведеться змінювати весь агрегат.
  3. Підвісний – притаманний ретро-виробів. Місткість розташовується над основним блоком, найчастіше під стелею. Це створює додатковий тиск при змиві, тому він здійснюється набагато ефективніше. Раніше такі системи зустрічалися в кожній квартирі, зараз це досить рідкісний і дорогий екземпляр.

В окрему підгрупу виділяються кутові унітази. Вони кріпляться до підлоги, але мають особливу трикутну форму бака та задньої стінки. Це дозволяє максимально компактно розмістити предмет у кутку та заощадити дорогоцінні сантиметри у маленькому санвузлі.

Підвісний

Він має дві важливі відмінності від попереднього варіанту: відсутність з'єднання зі підлогою і захований бачок. По суті, у межах видимості знаходиться лише чаша та кнопка змиву. Решта елементів: ємність, комунікації заховані за фальш-стіною.

Для того, щоб підвісна модель витримувала великі навантаження, вона закріплена на спеціальній рамі – інсталяції, яка монтується в стіну за допомогою зварювання та анкерів. Тому переживати про те, що унітаз звалиться під вагою огрядної людини, не варто: правильно змонтована інсталяція витримує дуже велику вагу.

Приставний

Якась "середня" між першим і другим типом. Така сантехніка одночасно кріпиться до підлоги та стіни. Бак вмонтований у стіну, тому всі складності монтажу, як у підвісних, для цього різновиду актуальні. Є варіанти із звичайним бачком, але він щільно прилягає до стіни.

Їх вибирають ті, кому з якихось причин не подобаються підвісні моделі (наприклад, здається, що вони не витримають навантаження), а також не влаштовують підлогові.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector