Последние записи

Декоративні й дизайнерські столи із дерева для поціновувачів комфорту

Не всі з нас мають можливість постійно подорожувати. Проте, хочеться, щоб навколишня дійсність (вдома і на роботі) постійно змінювалася і не приїдалася. Цю потребу сучасного суспільства взяли на озброєння дизайнери меблів. Новинка бренду — столи-трансформери, здатні змінювати як форму, так і розмір. Особливо популярна така меблі у жителів багатоповерхівок. У квартирах не так багато вільного простору, тому його необхідно використовувати якомога ефективніше. Декоративні й дизайнерські столи із дерева для поціновувачів комфорту ви можете замовити тут https://woodwerk.com/stoly/.

Перш за все це екологічність. Зайве зміст фарби або лаку в виробах може спровокувати алергію у жителів кімнати або гостей. Тому так важливо для виробників дотримуватися всі стандарти ДСТУ. Зручність — критерій, який цінують при виборі трансформера. Стіл можна розкласти перед приходом гостей, а потім заховати його після закінчення зустрічі. Меблі не має великої ваги. Її легко перевозити з місця на місце. Тому подібна конструкція столу трансформера — незамінний супутник на пікніках і в походах.

Привабливість вироби також важлива. Його зовнішній вигляд — відображення внутрішнього світу господарів будинку. Моделі бувають як темні, так і світлі. Меблі роблять з різного виду дерева і пластика. Столи-трансформери поділяють на кілька типів, у відповідності зі способом трансформації.

Меблі можуть вручну перетворюватися в високу або низьку, квадратну або прямокутну конструкцію. Для цього варто підняти стільницю і зафіксувати під нею ніжки столу.

Є й такі елементи інтер'єру, що розсуваються, завдяки системі газлифт. Даний механізм спрацьовує як амортизатор. Газліфт виштовхує стільницю.

Дизайнерських ідей щодо столів (стільниць) існує маса. Це пояснюється популярністю моделі, яка тримається більше 10 років. Одне з останніх рішень — скляний столик на ніжках з металу. Меблі особливо гармонійно вписується в невеликі простору. Завдяки прозорій стільниці виріб виглядає повітряним і невагомим. Воно не займає багато місця, але є родзинкою інтер'єру.

Класика також не вийшла з моди. Дерев'яні меблі завжди затребувана. Іноді для здешевлення вартості виробники пропонують деревозаменітель. Але скупий, як ми з вами знаємо, платить двічі. Тому не варто економити на своєму комфорті.

Призначення столу-трансформера:

  • обідній;
  • журнальний;
  • стіл-тумба;
  • дитячий столик для занять
  • прідіванний варіант.

Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector