Последние записи

Чому варто замовити двері та підлоги в салоні Albero?

Дерев’яні протипожежні двері

Напевно, практично кожна людина знає про те, що дерево вважається дуже якісним і міцним матеріалом, який має високі параметри стійкості та міцності. В принципі, дерево не стійке до виникнення пожежі, саме з цієї причини, багато людей впевнені в тому, що використовувати такий виріб для боротьби з поширенням та запобігання поширенню вогню — неможливо. Насправді, все виглядає зовсім інакше. Сьогодні з’явилися унікальні протипожежні двері, які в дійсності мають високі параметрами витривалості, міцності і відмінної якості.

Зверніть увагу на те, що протипожежні двері дерев’яні володіють прекрасними параметрами витривалості і стійкості до займання. Такі двері можуть мати різні класи стійкості до дії вогню. В принципі, такі двері здатні утримувати вогонь протягом години або ж півгодини, все залежить від того, яку саме модель двері ви виберете. Рекомендуємо вам звернутися в салон дверей та підлоги Albero.com.ua — надійність і якість кожного товару компанія гарантує кожному клієнту.

Як правило, дерев’яні двері протипожежного типу мають унікальні, конструктивні елементи, які в дійсності дозволяють уникнути можливості проникнення вогню в інші приміщення. На даний момент такі двері стали дуже популярними, так як крім унікальних особливостей високої міцності і стійкості до займання, двері ще відрізняються доступною ціною. Відмінне рішення для облаштування протипожежної безпеки вашого приміщення. Конструктивні елементи протипожежних дверей

В першу чергу слід відзначити, що такі двері мають досить міцний каркас, здатний витримати значні навантаження. Потрібно сказати про те, що дерев’яна протипожежні двері є своєрідним, досить міцним щитом, який має дуже міцні і витривалі складові частини. Простір же усередині дверей неодмінно заповнюється протипожежними матеріалами. Дуже часто застосовується мінеральна вата. Нерідко використовується особливий склад, який в процесі впливу значної температури перетворюється в піну, що дозволяє в лічені секунди заповнити всі можливі щілини в дверях. Саме завдяки цій піні формується неймовірно шикарна захист, здатна запобігти поширенню вогню. Дверне полотно виготовляється з масиву дерева.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector