Последние записи

Телевізори LG: технологічні інновації гарантують якість

Південнокорейська компанія LG — один з двох лідерів (поряд з Samsung) з продажу телевізорів у всьому світі. У 2018-му році частка світового ринку телевізорів LG становила 17,5%, що на 10% менше, ніж у головного конкурента. Але, на відміну від Samsung, LG робить свою продукцію доступною для покупців з майже що будь-якими фінансовими можливостями. І навіть самі бюджетні моделі можуть похвалитися технологічністю і надійністю. За даними журналу ConsumersReport, ймовірність виходу з ладу в перші роки роботи біля телевізора LG така ж низька, як у Samsung і Sony. До того ж компанія пропонує якісне сервісне обслуговування в Росії, за що окремий респект. А чим ще примітна продукція LG?

Переваги телевізорів LG

OLED і NanoCell. Компанія LG першою почала масове виробництво телевізорів з матрицею OLED, що працює на основі органічних світлодіодів, і активно розвиває цю технологію в наш час. Завдяки використанню різних люмінофорів забезпечується яскраве сяйво світлодіодів різних кольорів, відповідно, найширший діапазон відтінків. А ось нові LCD-пристрої середнього і верхнього цінового сегмента представлені моделями «NanoCell». Фільтр дрібних наночастинок помітно покращує перенесення кольорів на РК-панелі. При порівнянні з конкурентами телевізори lg частіше отримують додаткові бали від експертів за природність картинки. Технологія WRGB. На відміну від стандартної передачі кольорів по моделі RGB, технологія WRGB має 4-й білий підсвічений кольору. Це дозволяє домогтися кращої чіткості і контрастності різних кольорів і відтінків, збільшити дозвіл і заощадити на цьому (тому моделі 4K від LG іноді мають «повноцінних» тільки 2.8K!).

Можливості WebOS. Функціональність власної операційної системи LG в версіях 3.0 і 4.0 (постійно оновлюється) тільки підвищилася. Так, підтримується поділ екрану на дві частини, можливість прямої роботи мобільних гаджетів зі звуковою системою телевізора, а функція MagicZoom дозволяє збільшувати будь-яку частину картинки без втрати її якості. Більш того, ТВ-пристрої на базі цієї ОС «вміють» стрім контент зі сторонніх джерел сигналу, наприклад, зі смартфона LG. Стиль. Трохи суб’єктивно, однак «Телеящик» Елджі володіють власним неповторним, впізнаваним стилем, здатним підкреслити розкіш домашнього інтер’єру. Гнучкість цін. Бренд не зловживає популярністю свого імені в корисливих цілях. Вже багато років компанія дотримується помірної цінової політики і пропонує великий асортимент моделей у всіх цінових сегментах. Дорікати LG в зайвій жадібності вже точно не варто.


Не нашли то, что искали? Вернитесь к поиску планировок квартир по параметрам типового проекта. Поддержите проект, расскажите о tipdoma.com в социальных сетях:

Adblock
detector